Pogledajte 65. epizodu kulinarskog šou programa "Moja mama kuva bolje do tvoje"

Kulinarsko nadmetanje nastavilo se i u pedeset i devetoj epizodi kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje", koji možete pratiti svakog radnog dana u 17h na TV Prva.

Subota, 28.05.2016.

14:34

Izvor: B92

Pogledajte 65. epizodu kulinarskog šou programa
foto: screenshoot

Podeli:

Svetlana i mama Marija Novaković izvojevale su pobedu u duelu sa Marijom i mama Nadom Plak. A kako je protekao ovaj duel, saznajte u nastavku.

Marija je imala ne toliko uspešnu nabavku iz koje se vratila bez nekoliko potrebnih sastojaka, ali je mama Nada kada je vreme to dozvolilo ušla i donela papriku. A kako je trebalo da priprema i pitu sa višnjama kao dezert, Marija je odlučila da prvo spremi pitu pa tek onda svoj današnji recept „Svinjetinu sa kruškama“. Uz savete mama Nada, Marija uspeva na vreme da završi sa pripremom svog jela.

Svetlana se iz nabavke vratila bez par sastojaka, a mama Marija je nakon određenog vremena donela peršun koji će kako je rekla dati dodatni ukus njihovom jelu. Iako je bila napeta tokom celog kuvanja Svetlana je svoje jelo i dezert pripremila u zadatom roku.

Ovaj put sudija Saša Mišić je odlučio u korist Svetlane i mama Marije Novaković iz Novog Sada.

Epizodu možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare