Emisija "150 minuta" dobija pojačanje: Gorica Nešović i Jelica Greganović kuvaju za vas

Novinarke i prijateljice Gorica Nešović i Jelica Greganović od danas će pripremati hranu u studiju Prve televizije u emisiji "150 minuta".

Ponedeljak, 13.02.2017.

12:09

Izvor: B92

Emisija
Foto: Prva.rs

Podeli:

Dve zanimljive dame udružile su pamet, kreativnost i znanje da bi vam pomogle da vam kuvanje ručka bude – cakum pakum, što je i naziv novog segmenta.

Tu su da nam otkriju male tajne zdravih obroka, podsetiće nas na dragocene savete iz naših domova, za koje nismo ni svesni koliko su jednostavni, kako sebi možemo da olakšamo ne samo dan, već i život.

Najvažniji začin u hrani i u prijateljstvu je – smeh. Njih dve poznate su kao beskrajno zabavne, pričljive i duhovite osobe koje na svet gledaju sa svetle strane.

U “Cakum pakum” segmentu, očekuje nas skup jednostavnih recepata, neočekivanih kombinacija i dobra, domaćinska atmosfera. Prvo "Cakum pakum" izdanje moći ćete da gledate danas u "150 minuta“ od 13h.

Kako izgleda raditi s najboljom drugaricom? Otkud baš naziv "cakim pakum"? Ima li koškanja među njima? Odgovore na ova pitanja možete pronaći na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare