Video dana: Pogledajte šta kul tata svakog jutra pravi svojoj ćerki

Beu Kofron iz San Franciska svakog jutra za svoju ćerku Ebigejl pravi prava mala umetnička dela od hrane da ih ponese u školu za užinu. Zabavno i zdravo - to je njegov moto, a vama bi verovatno bilo žao ovo da pojedete.

Nedelja, 30.08.2015.

15:26

Izvor: B92

Default images
instagram/lunchboxdad

Podeli:

Inspiraciju, kako kaže, pronalazi u crtanim filmovima, igricama i praznicima, a sve objavljuje na internetu pod imenom "Lunchbox Dad" kako bi i drugi roditelji mogli svojoj deci školsku užinu da učine primamljivijom.

Hteo sam da učinim nešto kako bi se moja devojčica osećala povezano sa mnom i da bi joj vreme u školi učinio zabavnijim, a da istovremeno bude zdrava - rekla je Beu, koji ima troje dece, ali za sada samo Ebigejl ide u školu.

Ona je učenica je prvog razreda i definitivno vlasnica najzabavnije užine u svojoj školi. I drugo dvoje dece Beu iznenadi kreativnim obrokom, a oni mu nekad asistiraju u pripremi sestrine užine.

Pogledajte video:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare