Ispovest majke koja je zaboravila dete u prodavnici: "Ja sam dobra majka"

Majka koja je zaboravila svoju bebu u kolicima za kupovinu progovorila je o ovom incidentu koji je opisala kao kobnu grešku, ali insistira da je uprkos svemu dobra majka...

Utorak, 01.09.2015.

16:02

Izvor: Yumama.com

Default images
foto: screenshot

Podeli:

Čeriš Piterson (27) iz Arizone prošle nedelje je zaboravila svog dvomesečnog sina Hakstona u sred prodavnice i to u kolicima za kupovinu. U javnosti se ubrzo pojavila i vest o ovoj neodgovornoj mami četvoro mališana, pa je ona sada pokušala da se odbrani.

Naime, Čeriš je priznala da je tog dana bila u velikoj žurbi, jer je svom malom bratancu tražila poklon za rođendan, kao i da je odjednom izgubila razum.

Kako objašnjava, osim dvomesečnog Hakstona, sa njom je bilo još dvoje male dece, pa je u potpunosti zaboravila da je malog dečaka ostavila u kolicima za kupovinu.

“Ja sam dobra majka koja je napravila strašnu grešku”, priznala je Čeriš u intervjuu za televiziju CBS 5.

“Parkirala sam se tačno ispred prodavnice, pa tako nisam dogurala kolica do automobila, već sam samo sela u auto i odvezla se.”

Malog dečaka je u kolicima spazio policajac koji ga je odveo u obližnji salon gde je počela potraga za njegovim roditeljima. Dečak je bio sasvim u redu i nije pokazivao nikakve znakove uznemirenosti, piše "Yumama".

Ovaj nemarni postupak mlade majke na društvenim mrežama izazvao je pravu buru. Dok neki smatraju da joj treba oduzeti decu, kao i da “mora da je bila pijana, kada je mogla da zaboravi bebu”, drugi je podržavaju, pa je tako na Tviteru napravljen i hešteg #IStandWithCherish (“ja podržavam Čeriš”).

Šta vi mislite?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.