Sergej Ćetković: Zašto sam usvojio dve devojčice

Pevač je poznat kao otac koji je sa suprugom usvojio dve devojčice.

Petak, 29.04.2016.

15:50

Izvor: B92

Sergej Ćetković: Zašto sam usvojio dve devojčice
foto: screenshot

Podeli:

Crnogorski pevač Sergej Ćetković je poznat kao osoba koja svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali je za Radio slobodnu Evropu pričao o svom životnom iskustvu i motivima zašto je deo UNICEF-ove kampanje "Svakom detetu je potrebna porodica“, prenose vjesti.me.

"Pošto nisam od onih koji će konstantno biti u medijima i pričati o svom slučaju, mislio sam da će biti dovoljno da svi oni koji razmišljaju o tome vide moju sreću i sve ono što sam uradio i što mi se dešava...“

"Apelujem na sve ljude koji razmišljaju o hraniteljstvu, a na prvom mestu o usvajanju, da potraže stručnu pomoć u smislu razgovora u institucijama, kao što su centri za socijalni rad. Meni je to bilo od pomoći i ono što je, najbitnije da sami donesu tu najveću, po meni, odluku u životu. Naravno, uz podršku svojih najbližih, svojih porodica i da krenu...“, priča svoje iskustvo Ćetković.

"I da je njihova i sreća te dece bitnija od onoga 'šta će reći ljudi' ili šta će se pričati po čaršiji.“

"Ali ima i onih koji toliko tiho pričaju o tome jer se boje da to neko ne čuje. Uvek sam se trudio da ne slušam sredinu, da idem svojim putem i da sebe činim što srećnijim i ispunjenijim“, kaže Sergej Ćetković.

Sergej sa suprugom Kristinom ima dve usvojene ćerke Lolu i Milu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.