Čokolino kaša uvek na listi omiljenih obroka

Jedna od top tema u roditeljstvu je bila i ostaće ishrana. Ishrana, pa kao podtema hranjenje. Neke mame su priznale da imaju i tremu od hranjenja svojih mališana, dok su neke odlučne i nepokolebljive. Jedno važi za sve, dečicu treba hraniti pravilno, zdravim i ispravnim namirnicama, a oko celog procesa ne bi trebalo dizati paniku.

Sreda, 25.05.2016.

15:29

Izvor: B92

Čokolino kaša uvek na listi omiljenih obroka
foto: PR

Podeli:

Neverovatno je da klinci u tom periodu, nakon napunjene godine, stalno menjaju stavove u ishrani, ako i možemo da ih nazovemo stavovima. Prepričavaju mame da im je jedno vreme dete u slast jelo neku namirnicu i onda preko noći ni da čuje za nju, pa opet u krug...

I dok traje ta bitka, lista omiljenih namirnica jela se menja iz dana u dan. Ono što stoji na listi jeste Čokolino. Kada jednom dođe na listu, ostaje tu zasigurno do pod stare dane.

Ono što je novo na listi pored Čokolina je i Čokolino Junior kaša koja se bazira na pet vrsta žitarica i sadrži pšenicu, pirinač, kukuruz, proso i zob. Puna vitamina i minerala, neophodnih za razvoj mališana idealna je za svakodnevnu ishranu. U cilju obezbeđivanja besprekorne zdravstvene ispravnosti, hranljivosti i kvaliteta, kontrolišu se sirovina, okolina, tehnološka oprema, proces proizvodnje, proces pakovanja, kao i funkcionalne i nutritivne vrednosti proizvoda.

I dok se Meda Lino smeška sa kutije ovih kaša, mališani u slast jedu svoju kašastu večeru, doručak ili užinu, roditelji neretko tvrde da ih uhvati neka nostalgija za detinjstvom, pa i sebi naprave jednu porciju.

Ukoliko još niste pronašli svoj savršeni recept za Čokolino posetite http://coko.lino.eu/ i saznajte koji recept je idealan za vas!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare