Svađa dve mame izazvala polemiku na internetu: Kako biste vi postupili?

Sara Luis Brajan poslala je trogodišnju ćerku u goste kod svojih prijatelja, ali nije slutila da će se devojčica vratiti kući sa flekama na svojim 325 funti vrednim cipelicama.

Četvrtak, 12.01.2017.

12:10

Izvor: B92

Svađa dve mame izazvala polemiku na internetu: Kako biste vi postupili?
foto: thinkstock/ilustracija

Podeli:

Dvadesetosmogodišnja Sara je poslala svoju ćerkicu u goste kako bi se igrala sa ćerkom njenih prijatelja u cipelicama vrednim 325 funti.

Ipak, devojčica se od njene prijateljice Nikole Gibs vratila sa flekama od olovke po dizajnerskim cipelicama iz Italije.

“Kada bi vam se dete vratilo sa ogrebotinama pitali biste se šta se to dogodilo. Ista stvar je sa cipelama. U pitanju je skupa stvar i ne treba da se nosi napolju, samo u zatvorenom prostoru“, tvrdi besna majka.

Kada je videla šta se dogodilo ona je poslala mejl svojoj prijateljici zahtevajući da joj nadoknadi štetu.

“Dakle, ćerka mi se vratila od tebe sa oštećenim novim italijanskim čizmama i zgrožena sam! Marker je svuda po njima. Šaljem ti i račun i očekujem da mi daš novac do 1. februara kako ne bi bilo gorih posledica po tebe“, galsila je njena poruka.

Ipak, prijateljica odbija da joj da novac.

“Ne razumem u čemu je problem. Ko joj je kriv kada daje toliko novca za dečiju obuću, a onda se čudi što je ona uništena“, odgovorila joj je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.