Iskreno i bez kompleksa: Glumica nakon drugog porođaja poslala poruku svim mamama

Glumica Blejk Lajvli uživa u braku sa kolegom Rajanom Rejnoldsom sa kojim ima dve ćerkice. Glumac gotovo da nigde ne ide bez svoje supruge, koja je kako kaže, zaslužna za njegove uspehe, a o majčinstvu govorila je ona sama.

Nedelja, 19.02.2017.

13:44

Izvor: Super žena

Iskreno i bez kompleksa: Glumica nakon drugog porođaja poslala poruku svim mamama
Foto: Getty

Podeli:

Iako nismo navikli od poznatih ličnosti da bez problema i kompleksa govore o svom telu nakon porođaja, Blejk je u intervjuu za E! News otvoreno pričala o procesu prihvatanja sopstvenog izgleda.

"To je proces, znate. Nakon drugog porođaja sve je drugačije. Znam da ovo nije moje 'normalno' telo, nisam navikla na njega, ali mi se dopada“, rekla je ova mama.

"Učim da volim svoje telo bez obzira u kakvoj je fazi. Iako je u pitanju težak period za žene, naučila sam mnogo toga“, kaže Lajvli.

*ALT

Ona je ranije u jednom intervjuu govorila da joj kroz glavu prolazi i opšte poznata rečenica: "O, Bože, ovo nisam ja“, ali da je ohrabruje to što zna da će se njeno telo vežbanjem vratiti u formu. To je i uspela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare