Iver ne pada daleko od klade, a čija je ona ćerka?

Epl, ćerka glumice Gvinet Paltrou i muzičara Krisa Martina, zaista je povukla na roditelje. Ponosna mama slikala je dvanaestogodišnju mezimicu kako se priprema za regionalno takmičenje u plesu.

Utorak, 28.02.2017.

12:28

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

#🍎 #countdowndancecompetition #dancemom

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Epl je prošlog vikenda učestvovala na takmičenju, a ponosna mama nije mogla da odoli da je ne slika. Devojčica je višestruko talentovana, učestvuje na raznim takmičenjima, a nadarena je i za pevanje. Kada se uzme u obzir ko su joj roditelji to svakako ne čudi.

Inače, poznato je da Epl veoma liči na Gvinet, a njih dve su veoma vezane. Mama već vodi ćerku kod svog dermatologa, gde rade različite tretmane.

Da nije u pitanju medijsko nagađanje, potvrdila je sama Sonja Dakar, koja je za "Dejli mejl" rekla da Epl obožava njene tretmane i dodala da je devojčica toliko oduševljena da je čak preporučila mami da "mora obavezno da ide kod Sonje". Kako kaže dermatolog kog posećuju i Leonardo di Kaprio i Dženifer Lorens, Epl zaista voli da brine o zdravlju.

A pogledajte i kako izgleda kada Epl podeli scenu sa svojim tatom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare