Otvoreno pismo glumca ćerki koje svaki roditelj treba da pročita

Glumac Čening Tejtum dobio je poziv od "Kosmopolitana" da napiše otvoreno pismo svojoj ćerki. On je iskoristio priliku da pošalje snažnu poruku.

Sreda, 10.05.2017.

11:46

Izvor: Super žena

Otvoreno pismo glumca ćerki koje svaki roditelj treba da pročita
Foto: Getty

Podeli:

"Pokušao sam da zamislim šta je to što želim da ona pročita, što bi joj pomoglo da bolje razume muškarce, seks i muško-ženske odnose i u tom trenutku sam shvatio jako bitnu stvar. Ne želim da odgovore traži u spoljnom svetu. Moja najveća nada i želja za nju jeste da uvek bude neustrašivo autentična, bez obzira na to kakvi bi muškarci želeli da ona bude“, rekao je glumac.

On je u prostoru koji mu je dat opisao trenutak kada su on i Džena shvatili da su stvoreni jedno za drugo, ali je rekao i da potiče iz mesta u kome je bitno gledati pre svega da li je neko dobar ili loš.

"I to je ono što želim svojoj ćerki – da ne dozvoli unapred definisane standarde, da zapita sebe šta je to što želi i oseća“, dodao je on.

Jedan od najdirljivijih momenata mnogi smatraju delom kada Tejtum šalje poruku ne samo svojoj ćerki, već svim ženama koje čitaju tekst, a to je da žene treba da znaju i cene sve svoje vrednosti i ne prihvataju nečija očekivanja i standarde o tome šta je lepo ili prihvatljivo.

"Pretpostavljam da ako postoji jedna stvar za koju mislim da svaki muškarac želi da žena zna, to je da su oni suviše usamljeni. Kada više žena bude počelo da oseća ovu snagu u sebi, svet će postati magičan", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare