Bolno priznanje glumice: Imala sam postporođajnu depresiju, pomogli su mi stručnjaci!

Američka glumica Sara Mišel Geral je otkrila da se, nakon rođenja, ćerke borila sa postoporađajnom depresijom i taj period je, kaže, preživela uz stručnu pomoć.

Subota, 13.05.2017.

14:39

Izvor: B92

Bolno priznanje glumice: Imala sam postporođajnu depresiju, pomogli su mi stručnjaci!
Foto: Getty

Podeli:

Baš kao i sve druge mame, tako su i dive iz Holivuda rešile da pričaju o svom iskustvu sa porođaja, ali i onome što sledi nakon.

Tako se Kortni Koks, Amandi Pit, Gvinet Paltrou i Bruk Šilds pridružila i glumica Sara Mišel Geral, koja je putem Instagrama podelila svoju priču...

Glumica koja se proslavila ulogom u seriji "Bafi ubica vampira" sa glumcem Freedijem Princom Džuniorom ima dvoje dece, osmogodišnju ćerku Šarlot i sina Rokija koji ima pet godina.

Sa postporođajnom depresijom suočila se nakon prvog porođaja, a tome je posvetila i post na Instagramu u kojem je napisala:

"Predivno je imati decu jer ona vam u potpunosti promene život i nisu svi spremni na to iskustvo. Svou decu volim više od ičega na svetu. Ali poput mnogih mama i ja sam se borila s postporođajnom depresijom posle rođenja prvog deteta. Tražila sam pomoć i preživela, i svaki dan mi je najlepši dar. Sve žene koje prolaze kroz ovo treba da znaju da nisu same i sa vremenom stvari postanu lakše i bolje", poručila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare