Slavna glumica priznala: "Nikad nisam žalila što nemam dete, sve do jednog trenutka..."

Legendarna glumica Helen Miren ima veoma bogatu karijeru i luksuzan život o kome mnogi sanjaju. Ipak, ona se nikada nije ostvarila u ulozi majke.

Utorak, 01.08.2017.

13:08

Izvor: Super žena

Slavna glumica priznala:
Foto: Getty

Podeli:

Britanska zvezda Helen Miren ima 72 godine, a može se pohvaliti uspešnom karijerom koja traje već pola veka.

Pored glumačkog umeća i legendarnih uloga koje su je dovele do Oskara, Helen je poznata i po iskrenosti i britkom jeziku, zvog čega je mnogi obožavaju.

Tako je već više puta u raznim intervjuima govorila o svom privatnom životu, a sada je otišla korak dalje, te objasnila zašto se do sada nije ostvarila u ulozi majke.

"Nisam osećala potrebu za detetom, niti sam osećala gubitak zato što ga nemam. To nije bila moja sudbina. Nikada se nije dogodilo i nije mi bilo bitno šta ljudi misle. Gde god da se pojavim, muškarci bi mi govorili: Šta? Nemaš dece? Bolje ti je da se baciš na posao, stara curo", izjavila je Helen.

*ALT

Glumica je dalje istakla da voli decu, da su joj smešna i slatka, ali nikada nije želela svoju. Zbog toga nikada nije žalila, sem posle gledanja jednog filma, kada je bila pod utiskom.

"Nikad nisam ni na trenutak žalila za time što nemam decu. Dobro, jesam jednom - kada sam gledala film 'Roditelji' plakala sam 20 minuta. Onda sam prebolela i ponovno sam bila srećna", iskreno je priznala Mirenova.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.