Kuća i porodica / Roditeljstvo 0

Velika donacija Imleka povodom Svetskog dana školskog mleka

Povodom Svetskog dana školskog mleka, Imlek je mlečnim paketićima Moja Kravica mleka i čokoladnog mleka obradovao veliki broj đaka prvaka iz gradova širom Srbije, među kojima su Beograd, Subotica, Kragujevac, Niš, Leskovac i drugi.

Izvor:

Predstavnici najveće domaće mlekare poželeli su srećan početak školovanja učenicima koji su ove godine prvi put seli u školske klupe. Mališani su imali priliku da uživaju u Moja Kravica mleku i čokoladnom mleku, koji su bogati kalcijumom, proteinima i svim prirodnim i hranljivim sastojcima neophodnim za pravilan rast i razvoj svakog deteta. Imlek je još jednom pokazao da posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima, koje se pre svega ogledaju u pomoći najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju.

"Svetski dan školskog mleka ima za cilj da nas podseti na važnost konzumacije mleka kod dece školskog uzrasta. U skladu sa tim, sada već tradicionalno, odlučili smo da obradujemo đake prvake iz brojnih gradova i škola širom zemlje mlečnim proizvodima koji će im obezbediti pravilan rast i razvoj i uspešan početak najlepšeg životnog doba”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar

Roditeljstvo

Da li je plivanje dovoljno za "ispravljanje" kičme?

Česta upotreba mobilnih telefona i ostalih gedžeta, dugotrajno i nepravilno sedenje za kompjuterom i u školi i to što je složena šema pokreta čoveka zamenjena uprošćenim- glavni su razlozi nepravilnog držanja kod dece. Zato sve češće u ranijem dobu dolazi do javljanja skolioze, kifoze, ravnih leđa, a kasnije spondiloze i spondiloartroze.

Roditeljstvo utorak 10.10. 10:55 Komentara: 0