"Orbit" karavan: Da svaki dečji osmeh bude blistav

Šta je lepše od nasmejanih mališana? Naročito kada ti osmesi blistaju bez ijednog karijesa. Da bismo osigurali zdrave i lepe osmehe potrebna je pravilna dentalna edukacija od malih nogu, stoga kompanija Mars treću godinu zaredom sprovodi akciju "ORBIT POKLANJA OSMEH".

Četvrtak, 09.11.2017.

14:55

Izvor: Super žena

Podeli:

U prvoj fazi projekta je uz podršku potrošača uspešno prikupljen novac za dentalnu edukaciju, što je omogućilo da krajem septembra "Orbit" krene u drugi deo zajedničkog pohoda na blistav osmeh. Edukativni karavan "Orbit" će posetiti mnogobrojne predškolske ustanove i domove za nezbrinutu decu i, uz mnogo zabave, ljubavi i strpljenja, podučavati najmlađe osnovama pravilne dentalne higijene.

*ALT

Mališani će na interesantan i njima prilagođen način naučiti kako da se pravilno staraju o svojim zubićima kroz savete stomatologa i pozorišnu predstavu. Na kraju druženja, već dobro poznata maskota "Veliki Zub" deci će podeliti i poklončiće. "Orbit" edukativni karavan neće zaustaviti svoje zabavno-korisne točkove sve do polovine novembra i zato želimo da se zahvalimo svim potrošačima koji su prepoznali akciju kompanije "Mars" i kupovinom pakovanja "orbit" guma za žvakanje omogućili da osmesi naših najmlađih blistaju punim sjajem.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare