Kako u stvarnosti izgleda život sa maćehom ili očuhom

Razvod ili smrt jednog od bračnih partnera ostavlja posledice na decu iz te zajednice. A šta se desi kada taj roditelj poželi da uplovi u novu bračnu zajednicu sa nekim ko isto ima decu? To je slučaj sa Jelenom i Dejanom Ristić.

Četvrtak, 09.11.2017.

12:10

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Oni su u braku, ali imaju po ćerku iz prethodnih zajednica. Međutim, oni sebe ne karakterišu kao maćehu i očuha, već kažu da su obema devojčicama mama i tata!

Kada su se upoznali, Jelenina Milijana je imala četiri godine, a Dejanova Anastasija devet. Jelena je već nekoliko godina bila udovica, a Dejan razveden. Ljubav se brzo dogodila, ali zbog dece nisu želeli da žure.

"Dejan i ja smo godinu dana bili najbolji drugari, prema Milijani se ponašao kao prema svojoj ćerci. Navikli su se jedno na drugo mnogo pre početka naše veze. Milijana je pričala okolo da smo se poljubili pre nego što se to zaista i desilo, verovatno je želela da joj Dejan bude novi tata", kaže Jelena Grujić Ristić.

Dok Milijana živi sa njima, Anastasija je kod Dejanove bivše supruge. I to može da bude najveći problem u porodicama poput njihovih - odnos sa prethodnim bračnim partnerom.

Kako su uspeli da održe odnose sa njima, kao i kako okolina reaguje na njihovu porodicu, Jelena i Dejan otkrili su u emisiji "150 minuta".

Pogledajte prilog i poslušajte njihovu neobičnu priču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare