Praktični saveti

Pogledajte 43. epizodu kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje"

Kulinarsko nadmetanje nastavilo se i u četrdeset i trećoj kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje" koji možete pratiti svakog radnog dana u 17h na TV Prva.

Četvrtak, 28.04.2016.

15:52

Izvor: B92

Pogledajte 43. epizodu kulinarskog šoua
Foto: Prva.rs

Podeli:

Pobednici prethodnog duela Matija i deda Miroslav odlučuju da će kuvati prvi, da da njihove današnje protivnice Tatjana i mama Rada prvo posmatraju pa tek onda kuvaju. Matija je u nabavci zaboravio nekoliko potrebnih sastojaka, pa je uz konsultaciju sa deda Miroslav odlučio da će izmeniti način pripreme. Slušajući pravovremene savete deda Miroslava, Matija se veoma dobro snašao u pripremi jela i uspeo da svoje jelo pripremi i servira ga u poslednjim trenutcima.

Iako debitant, Tatjana se u nabavci veoma dobro snašla i zaboravila je samo jedan potreban sastojak, koji je donela mama Rada kada je vreme to dozvolilo. Iako se činilo da Tatjana neće uspeti na vreme da pripremi i servira svoje jelo, ipak je uspela sa zvukom sirene. Prema rečima sudije Saše Mišića, jelo koje je više bilo po njegovom ukusu pripremili su Matija i deda Miroslav.

Šta su spremali, ko je bio veštiji, kakva je bila prvobitna presuda i recepte naših takmičara saznajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare