Praktični saveti

Pogledajte 44. epizodu kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje"

Kulinarsko nadmetanje nastavilo se i u četrdeset i četvrtoj epizodi kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje", koji možete pratiti svakog radnog dana u 17h na TV Prva.

Petak, 29.04.2016.

17:05

Izvor: B92

Pogledajte 44. epizodu kulinarskog šoua
Foto: Prva.rs

Podeli:

Matija i deda Miroslav su i ovaj put odlučili da ne menjaju taktiku koja im je donela pobedu u prethodnim duelima i da će opet kuvati prvi po redu. Matija je u današnjoj nabavci imao više koncentracije pa je zaboravio samo gorgonzolu koja mu je bila potrebna za previl koji je danas spremao, koju je doneo deda Miroslav nakon određenog vremena. Uz savete deda Miroslava, Matija je uspeo da svoje jelo pripremi na vreme a i da mu ostane dovoljno vremena da tanjir dekoriše po svojoj želji.

Iako debitant u takmičenju, Nemanja se iz nabavke vratio sa svim potrebnim sastojcima što mu je omogućilo da ležernije krene sa pripremom. A kako se ispod zvona našao odrezak tune, Nemanja se odlučio da će pripremati Tunu na mamin način. Iako siguran u proces pripreme, Nemanji je ipak bila potrebna mamina pomoć oko sečenja tune. Uz maminu pomoć Nemanja je uspeo da svoje jelo servira na vreme.

Prema rečima sudije ukusnije i kompaktnije jelo su pripremili Matija i deda Miroslav, što im je treća pobeda zaredom sa kojom su se plasirali u šesnaestinu finala.

Šta su spremali, ko je bio veštiji, kakva je bila prvobitna presuda i recepte naših takmičara saznajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare