Praktični saveti

Pogledajte 66. epizodu kulinarskog šoua “Moja mama kuva bolje do tvoje"

Kulinarsko nadmetanje nastavilo se i u 66. epizodi kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje", koji možete pratiti svakog radnog dana u 17h na TV Prva.

Utorak, 31.05.2016.

15:55

Izvor: B92

Pogledajte 66. epizodu kulinarskog šoua “Moja mama kuva bolje do tvoje
Foto: Prva.rs

Podeli:

U trećoj po redu osmofinalnoj emisiji trijumfovale su Katarina i mama Ankica Manojlović iz Beograda. A kako je proteklo takmičenje, saznajte!

U današnjem duelu prvi po redu su kuvali Jelena i tata Stanko. Jelena se iz nabavke vratila bez nekoliko potrebnih sastojaka za njen današnji recept „Piletina anžujska“. A kada je vreme to dozvolilo tata Stanko je ušao i doneo maslac koji im je bio neophodan. Iako se Jelena veoma dobro snašla u pripremi slanog jela, peh je zadesio kod pripreme dezerta, a ovaj put su to bile američke palačinke. Jeleni je palačinka zagorela, pa je tu tata Stanko priskočio u pomoć i ušao da pripremi palačinke.

Katarini nije opalo samopouzdanje ni kada se iz nabavke vratila sa dosta zaboravljenih sastojaka. Katarina je samouvereno počela sa pripremom svog jela uz konstantne savete mama Ankice. Kada je vreme to dozvolilo mama Ankica je ušla po zaboravljeni sastojak i da pomogne Katarini oko pripreme sosa, pa su zajedničkim snagama uspele da svoje jelo pripreme u zadatom roku.

66. epizodu možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare