Lepota žene

Super trikovi za perfektan ten na 35+

Visoke temperature su nemilosrdne prema make up-u. Evo nekoliko beauty trikova koji mogu da vam pomognu da se izborite sa vrućinama!

Ponedeljak, 03.08.2015.

14:08

Izvor: elle.rs

Default images
Thinkstock

Podeli:

Pošto šminku obožavam, ne želim da je se odreknem ni u sred juna, ali sam se zato godinama mučila pokušavajući da provalim način kako da se puder ne istopi (ili prosija, stvori tamnije fleke ili “ostrva” u kojima se providi sama koža). Vodootporna maskara ne mrda, ruž je lako naneti ponovo, ali problem nastaje kod tena.

Koje proizvode i koliko ih staviti?

Kada nanosite ten, razmišljajte o njemu kao o laku za nokte – mnogo je bolje staviti nekoliko tankih slojeva, nego jedan debeli. Izgleda mnogo urednije, a i postojanije je. Lice uvek dobro hidirajte, pa tek onda stavite tanak sloj dugotrajnog pudera.

Za setovanje je bolje da se odlučite za puder u kamenu, nego za onaj u prahu. Često se desi da praha stavimo i praviše, a to čini da ten izgleda brašnjavo i teško. Sve proizvode stavljajte četkama, a na samom kraju preko T zone stavite još jedan sloj pudera u kamenu, da se osigurate.

Ipak je potrebno da sa vremena na vreme kontrolišete kako se situacija odvija, tj da li ste počeli da se razlivate. Ako ste sve uradili u početku kako treba, korekcije će biti minimalne.

Izvor: Elle.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare