Lepota žene

Izvanredan trik: Povećajte usne za samo 30 sekundi (VIDEO)

Lepe i punije usne moguće je postići jednostavnim trikom za pola minuta.

Sreda, 21.12.2016.

10:42

Izvor: B92

Default images

Podeli:

glam files / @patrickta @jennifer_yepez @nailsbymarysoul

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Kako bi vaš mejk ap bio potpun, a vi izgledali savršeno, bitno da je izdvojite malo vremena i posvetite se šminkanju usana.

Nije dovoljno da samo stavite sjaj ili karmin posebno onda kada želite da postignete efekat punijih usana, ali to isto ne znači da treba da preterate sa crtanjem preko vaših kontura, izgledaće kao da ste se igrali bez ogledala.

Sve što vam je potrebno jesu dve olovke iste boje različitih nijansi. Unutrašnjost usana iscrtajte svetlijom nijansom, a tamniju olovku koristite za rubove usana, blago nanoseći i ka unutrašnjosti dok se nijanse ne uklope. Takođe, tamniju nijansu nanesite i na unutrašnjost donjih usana izbegavajući sredinu.

Ako želite da dodatno istaknete i naglasite boju i postignete jači efekat, još potamnite rubove, a na unutrašnjost dodajte još svetlije nijanse olovke. Ovim trikom poriste se mnogi profesionalci, ali i poznate ličnosti poput manekenke Điđi Hadid. Primetićete i sami efekat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare