Lepota žene

Majka fotografijom ćerke napravila haos na internetu: "Kada imate dve godine, a vaše obrve su savršene"

Ove obrve su identične obrvama Kim Kardašijan, ali osim toga što su prirodne, one pripadaju devojčici koja ima dve godine.

Ponedeljak, 26.12.2016.

10:30

Izvor: Super žena

Majka fotografijom ćerke napravila haos na internetu:
Foto: Fejsbuk

Podeli:

Amalija Bas je podelila sliku svoje male ćerke Ališe Lin na Fejsbuku i dobila hiljade lajkova. “Kada imate dve godine a vaše obrve su savršene”, napisala je Amalija u opisu slike.

Ova slika je izazvala komentare mnogo njih, a mnogi su su devojčicine obrve upoređivali sa obrvama Kim Kardašijan. Amalija tvrdi da nikada nije detetu čupala obrve, niti im je bilo šta radila, samo im je stavila malo šminke.

“Njene obrve su tako dobre i prirodno su takve”, izjavila je mama devojčice sa savršenim obrvama. Amalija je inače kozmetičarka, pa voli da eksperimentiše šminkom kao i njena ćerka.

Amalija smatra da je normalno da se dete igra šminkom, i da voli da se našminka, iako su neki od komentara na slici bili protiv toga. Naime, neki od korisnika Fejsbuka su je i osudili zbog nanošenja šminke dvogodišnjoj devojčici.

Amalija se ipak nada da će njena ćerka kad poraste da postane profesionalna šminkerka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare