Lepota žene

Novi trend u šminkanju koji se kosi sa svim što do sada znate

Ovaj trend je nedavno počeo da vlada svetom, a na Jutjubu su osvanuli brojni snimci u kojima ga isprobavaju poznate blogerke. Prkosi se sa svim što ste do sada znali o šminkanju.

Subota, 28.01.2017.

14:17

Izvor: Super žena

Novi trend u šminkanju koji se kosi sa svim što do sada znate
Foto: Thinkstock

Podeli:

Reč je o tehnici iz Koreje koja se zove „jamsu“, što u prevodu znači uroniti. To je tehnika umakanja lica u hladnu vodu odmah nakon što se našminkate. Zvuči čudno, jer vodu koristimo kada skidamo šminku i čistimo lice.

Međutim, neki šminkeri tvrde da je ova metoda jako korisna, a postupak je sledeći. Prvo što je potrebno jeste da očistite, zatim naneste tečni puder onda puder u prahu. Nanesite malo deblji sloj.

Napunite veću činiju vodom, i sa potpuno našminkanim licem uronite u nju oko 30 sekundi, a nakon toga osušite lice peškirom. Nećete verovati, ali ovako će se vaša šminka na licu zadržati duže. Neki koji su isprobali ovu tehniku kažu da im se šminka ceo dan nije razmazala, a nekima je šminka netaknuta čak i nakon spavanja.

Evo i kako to izgleda...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare