Lepota žene

Belkinju je pretvorila u crnkinju, i zbog toga su je svi osudili

Šminkerka Ana Torsel je na fenomenalan način uspela belkinju da tranformiše u crnkinju, a njen rad izazvao je osudu ljudi širom sveta,

Sreda, 31.05.2017.

12:57

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by ANNA THORSELL (@annathorsell) on

Ana već godinama radi kao šminkerka u jednom studiu u Los Anđelesu, a svoje najbolje tehnike redovno deli sa pratiocima na Instagramu.

Jedno od najvećih umetničkih dostignića bila je tranformacija u kojoj je uz pomoć šminke jednu belkinju pretvorila u crnkinju, a zbog negativnih reakcija ubrzo je obrisala post sa ove društvene mreže.

"Ovo je preobražaj koji sam već neko vreme čuvala za objavu jer sam se bojala da će biti pretvorena u rasni skandal na moju štetu. Nije reč o promeni rase. Reč je o ženi koja priznaje, prihvata i slavi lepotu kulture druge žene", prvobitno je napisala umetnica.

Međutim, nakon brisanja fotografije Ana je ponovo podelila ovu transformaciju ispod koje je napisala objašnjenje.

"Transformacija koju sam nedavno objavila je bila predmet kritika onih koji nisu razumjeli poruku. Izbrisala sam post ne zato što sam pogriješila nego zbog negativnosti koje je izazvao. Većina je pretpostavila da sam modela željela pretvoriti u crnkinju. Iako je tužna činjenica da vas je fotografija naljutila, ne mogu se izviniti za svoje umjetničko djelo i ono što smatram lijepim. Transformacija se desila iz ljubavi i nije mi bila namjera rugati se jednoj rasi nego je slaviti", napisala je Thorsell.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare