Lepota žene

"Ne morate uvek biti najlepše, budite samo lepe": Snažna poruka prvog srpskog plus sajz modela

Anđelina Luković ima snažnu poruku za sve devojke koje su opterećene svojim izgledom. Ona je prvi plus sajz modelu u Srbiji, a njen stav će vas oduševiti.

Ponedeljak, 30.10.2017.

09:04

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Lepa manekenka sa 80 kilograma i visinom od 180 cm spada u plus sajz modele i vrlo često ohrabruje devojke da vole svoje telo baš takvo kakvo jeste.

Zadovoljna svojim fizičkim izgledom lepa Anđelina je na Fejsbuku objavila sliku na kojoj je bez trunke šminke, a zatim je svim devojkama udelila moćan savet.

"Prihvatite sebe. Prihvatite da nekada imate problema sa licem, ali nemojte staviti kilo pudera (što sam ja inače radila do sada) izađite napolje, nemojte gledati šta će vam ko reći, ne morate uvek biti 'najlepše', budite nekad samo lepe (hehe). Nemojte peglati kosu ukoliko vam je raščupana i izgorela, nego je negujte. Niko nije savršen, svako ima nedostatke, nesavršenosti na kojima treba raditi. Samo je poenta prihvatiti problem i suočiti se sa njim i rešavati ga, a ne bežati od njega. Eto, to bi bila moja poruka svima. Rešite se kompleksa", napisala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare