Zašto sam dozvolio da mi supruga ima seks s drugim muškarcima

Pedesetogodišnja Robin Rinaldi je u knjizi “Good Girl” otkrila detalje otvorenog braka sa Skotom Manisfeldom koji je trajao 17 godina…

Petak, 27.03.2015.

12:30

Izvor: Super žena

Default images
foto: Facebook

Podeli:

Kada je Robin napisala ovu knjigu u kojoj je otkrila da je tokom svog sedamnaestogodišnjeg braka provodila dane i dane u krevetima drugih muškaraca, suprug Skot nije želeo da komentariše dela svoje supruge.

Ipak, nakon nekog vremena Skot je odlučio da ispriča svoju stranu priče.

On nikada nije msilio da će njihov brak da se pretvori u poligamni i to nije nešto što je on želeo da se dogodi.

“Nisam želeo da vodimo otvoreni brak, ali sam mislio da ako bih bio protiv toga, došlo bi do razvoda. Odlučio sam da pokušamo, jer možda bi nešto dobro proizišlo iz toga za nas dvoje”, kaže Skot.

Mogući razlog zašto je Robin odlučila da vodi otvoreni brak je taj što Skot nikada nije želeo da postane otac. On se čak odlučio i za permanentnu kontracepciju - vazektomiju kada je njegovoj ženi postalo jasno da nikada neće proširiti porodicu.

“To veče legla sam u krevet i pomislila da ništa neće ostati iza mene i da neću imati nikoga. Tada sam odlučila da ću živeti punim plućima. Kada nisam mogla da imam to što sam želela, imaću to drugo”, objasnila je Robin.

Kako nisu mogli da trpe troškove razvoda, Robin je tokom nedelje živela sama u drugom stanu, dok je za vikend dolazila kod supruga, gde su živeli kao i svaki normalan bračni par. Pravila su bila da oboje moraju da praktikuju siguran seks s drugim osobama i da se ne upliću u veze s poznanicima.

Robin je čak postavila i onlajn oglas u kome sebe opisuje kao profesionalnu, obrazovanu i atraktivnu ženu, koja je u otvorenom braku i traži muškarca koji će istražiti njenu seksualnost.

I dok je Robin otvoreno u knizi pisala o seksu s drugim muškarcima, Skot kaže kako se viđao s nekoliko žena, a u krevetu završio samo s jednom ženom.

Na kraju, brak nije mogao da istrpi ovakve okolnosti. Robin se zaljubila u jednog od muškaraca s kojim se viđala, a Skot je danas u srećnoj vezi s drugom ženom i kaže kako je na otvoreni brak pristao jer je znao da njihov odnos nema budućnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.