Ova fotografija je osvojila svet: Stogodišnja baka i tek rođena beba

Fotografiju je poslala bakina unuka Sara Ham iz Arizone.

Sreda, 01.04.2015.

09:45

Izvor: Super žena

Default images
facebook/lifeofdad

Podeli:

Fotografija na kojoj baka Rosa (101) u naručju drži tek rođenu bebu, svoje praunuče, osvojila je svet. Sliku je poslala Sara Ham iz Arizone, a obajvljena je na sajtu “Lajf of Ded”, odnosno “Život oca”.

“Veoma me raduje što su ljudi tako reagovali na objavu ove divne slike. Ta fotografija pokazuje divnu vezu između dve generacije. Još više me je impresioniralo to što ova razlika od 101 godinu i nije bila najveća, jer mi je jedna žena poslala fotografiju svog sina i bake, a razlika između njih je čak 112 godina”, kaže Petrik Kvin i navodi da je dobio još 120 sličnih dirljivih slika.

Baka Rosa je rođena 13. juna 1913. Bila je najmlađe dete u svojoj porodici. Rosa ima troje dece, petroro unučadi i desetoro praunučadi i trenutno živi sa svojom najstarijom ćerkom u Arizoni.

“Moja baka i ja smo zajedno odrasle u Mičigenu i zajedno smo provele dobar deo života zajedno, sve do 2007. Njen otac je prvi u mestu imao automobil, baka Rosa je predavala kao učiteljica u lokalnoj školi 43 godini”, rekla je Sara Ham.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare