Ljubavnica Toma Džonsa: Uzeo mi je nevinost i “oterao” me zbog bebe

Šarlota Los, nekadašnja ljubavnica slavnog Toma Džonsa, rešila je da progovori i otkrije detalje romanse koju je imala s njim.

Ponedeljak, 27.04.2015.

13:05

Izvor: Super žena

Default images
facebook/charlottelawsfans

Podeli:

Šarlota Los, nekadašnja ljubavnica slavnog Toma Džonsa i televizijska voditeljka, rešila je da progovori i otkrije detalje romanse koju je imala sa njim. Pevač je tada uveliko bio u braku.

Njihova veza počela je 1979. godine, nekoliko dana nakon što je Šarlota postala punoletna.

“Prvi put sam videla Toma na televiziji, kada sam imala devet godina, i momentalno sam se zaljubila u njega. Međutim, upoznali smo se tek 1979. godine, kada sam dobila poziv da odem iza scene nakon njegovog koncerta. Pitao me je da li želim da mu se pridružim na večeri i ja sam pristala. Potom smo izašli u noćni klub. Sa nama je bio njegov sin i menadžer Mark”, otkrila je Šarlot i navela da su Tomova supruga, kao i njegovi sin, znali za nju, ali i za druge ljubavnice.

*ALT

Nakon večere Tom i tada prilično mlada Šarlot završili su u njegovoj sobi u hotelu.

“On je bio moj prvi muškarac. Bila sam nevina. Bio je izuzetno pažljiv. Jednostavno me je pitao da li želim da prespavam kod njega. I jesam. Rekla sam mu da sam nevina, a on se poneo kao pravi džentlmen”, ispričala je ona.

Da stvar bude još luđa, pevačevoj ženi i sinu zaista nisu smetale njegove seksualne afere. Sin mu je čak ugovarao sastanke.

“Njegovoj ženi Lindi sve to nije smetalo. Pogotovu što su se njih dvoje venčali kada su imali samo po 16 godina. To je bilo 1957. godine”, kaže Šarlot.

Ipak, na kraju se slavni pevač ipak nije poneo kao džentlmen...

“Naša veza je prekinuta nakon momenta kada je pevač shvatio da bih ja zadržala bebu ukoliko bih ostala u drugom stanju sa njim. Umesto Džonsa, sa mnom je raskinuo njegov asistent. Rekao mi je da Tom više ne želi da me vidi i zamolio me da ga ne zovem više.

Inače, Tom je izjavio da je, na vrhuncu slave, godišnje spavao s 250 žena. I dalje je u braku s Lindom…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.