Neverovatna ljubavna priča dečka iz Bosne i devojke iz Etiopije

Dino Dedić iz Bosne se na fakultetu u Misuriju, u Americi, zaljubio u Goe iz Etiopije, sa kojom je u vezi već 4 godine.

Utorak, 28.04.2015.

12:32

Izvor: Super žena

Default images
facebook/GoheTekeste

Podeli:

Po završetku studija, oboje su krenuli u potragu za poslom. Goe Tekeste je našla posao, a Dino nije… Zbog toga je morao da bude deportovan nazad u Bosnu. Napisao je tužno pismo na svom Fejsbuk profilu, a preneo ga je “Humans of New York” profil na pomenutoj društvenoj mreži.

"Goe je iz Etiopije a ja sam iz Bosne. Bili smo zajedno četiri godine. Upoznali smo se kao strani studenti u Misuriju i nadali se da ćemo oboje naći posao kada diplomiramo kako bismo ostali zajedno u Americi. Ona je našla posao, a ja nisam. Poslao sam oko 150 do 200 aplikacija. Imao sam 35 intervjua za posao. U četiri ili pet sam stigao do poslednjeg kruga, ali mislim da mi je viza upropastila šanse. Ne mogu da je zovem da pođe sa mnom u Bosnu, tamo nema dovoljno prilike za nju. Kada je postalo jasno da ću morati da se vratim, ona se iselila iz stana da bi nam olakšala razlaz. Otišao sam kod nje juče da joj pomognem da oslika neke ramove. Mislio sam da će biti zabavan projekat, ali toliko nam je bilo teško da smo se jedva pogledali. Nismo mogli da govorimo. Idem u Bosnu za dva dana. Ako mogu, samo želim da joj kažem da je volim", rekao je Dino.

Ispod fotografije se naređalo mnoštvo ponuda za posao…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare