Moli za pomoć: Ima 19 kilograma i nijedna bolnica neće da je leči

"Ja sam spremna da ozdravim, ali mi treba svačija pomoć", govori glumica koja je u teškom zdravstvenom stanju.

Četvrtak, 21.05.2015.

23:00

Izvor: Super žena

Default images
screenshoot/youtube

Podeli:

Tridesetsedmogodišnja glumica Rejčel Farok pati od teškog oblika anoreksije već deset godina. Kako je poslednjih deset godina doživela velike neuspehe u životu, bolest je uznapredovala. Rejčel je ostala bez posla, a nakon toga izgubila je preko 40 kilograma.

Danas ona ima neverovatnih 19 kilograma, a visoka je 170cm. Kako je toliko oslabila, Rejčel nema snage da se kreće, pa je njen suprug Rod napustio posao ličnog trenera i posvetio se njenom izlečenju.

Ova žena sada moli javnost za pomoć kako bi spasla život. Ona je objavila snimak u kome moli za pomoć jer joj se stanje drastično pogoršalo, a izgleda kao sama kost i koža. Potpuno je onemoćala, ne kreće se čak ni po svojoj kući i teško diše jer je suviše slaba.

*ALT

Kako do sada nijedna bolnica nije želela da je primi na lečenje, Rejčel je pokušala da pomoću ovog snimka dobije podršku javnosti i tako ode na lečenje.

“Postoji jedna bolnica koja bi mogla da mi pomogne, ali šanse su mi male. Potrebna mi je vaša pomoć. Moj suprug me neguje 24 sata jer nijedna bolnica neće da me primi u ovakvom stanju. Ja sam spremna da se izborim s ovom bolešću, samo mi je potrebna pomoć”, poručuje Rejčel.

*ALT

“Sve je počelo kada sam, kao i svaka žena, želela da oslabim nekoliko kilograma i zategnem stomak. Na kraju, stigle su me neke bolne uspomene iz prošlosti i izgubila sam posao. Tako mi je organizam potpuno oslabio i dopustio da ga anoreksija uzme pod svoje”, zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.