Ponosna na sebe: Ovako izgleda devojka koja se osam godina nije obrijala

Jasmin Gasimova iz Britanije prestala je da brine o dlakama kada je imala 11 godina.

Četvrtak, 28.05.2015.

09:22

Izvor: Super žena

Default images
screenshoot/youtube

Podeli:

Celo njeno telo, počev od brade, preko miške, stomaka i nogu je prekriveno dlakama.

"Nije me sramota da priznam da se ne brijem, iako naše društvo očekuje da sve žene to rade. Ponekad skratim intimne dlačice kada idem na letovanje, ali inače imam žbun ispod pazuha i krzno na nogama", piše ova studentkinja filozofije.

*ALT

Ona ističe da su dlake počele da joj rastu već u 10. godini i da su je svi zadirkivali zbog toga.Tada je rešila da prestane da opterećuje sebe.

"Silno sam pokušavala da obrijem dlake na stomaku. Uvek sam bila svesna svojih dlaka, ali sada sam ih prihvatila. Sa 11 godina sam prestala da brinem o tome, jer sa mojim dlakama morate svakog dana da provedete sat vrmena kako biste ih se lišili", otkriva Jasmin.

*ALT

Postoji jedna stvar koju Jasmin redovno sređuje. Obrve.

"Brijem se samo kada je to apsolutno neophodno, a to je veoma, veoma retko. Ipak mi je ponekad draže da se obrijem nego da trpim osuđujuće poglede i odbijanje sa kojim se suočavam. Ovo je realnost ženskog tela, i ne bi trebalo da se skriva."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.