Ovo su šokantne izjave o deci prve ljudske Barbike

U svetu postoji nekoliko devojaka koje su etikatirane kao ljudske Barbike. Svojim izgledom, operacijama i ponašanjem se i trude da dobiju taj imidž. Osim njihovog bolesnog izgleda, neke imaju i takva razmišljanja i stavove o životu.

Četvrtak, 28.05.2015.

10:48

Izvor: Super žena

Default images
facebook//ValeriaLukyanova

Podeli:

Pre nekoliko dana smo vam predstavili konkurenciju prve Barbi Ukrajinke Valerije Lukjanove, devojku po imenu Angelika Kenova. A sada se vraćamo na priču o Valeriji koja se prva svetu predstavila kao popularna lutka.

Naime, ono što je šokiralo ovog puta su njene izjave i percepcija života.

"Ne posedujem nagon za seksom, to je životinjski. Ja živim u posebnom svemiru u kojem nema polnih organa ni dece", kaže ona.

*ALT

"Ideja da imam decu mi se gadi. Većina ljudi ima decu samo da bi ispunili svoje ambicije. Žele da odgaje lekara ili pisca. S' druge strane postoje očajne žene koje žele nekoga ko će da ih voli. Zašto!? Samo da bi im na smrtnoj postelji doneo čašu vode. Radije bih umrla mučeničkom smrću nego imala decu. Porodični život je najgora stvar na svetu", kaže Valerija.

*ALT

Valerija je u vezi sa Dimitrijem Škrabovim, kojeg zove svojim Kenom i za koga kaže da je podržava u svemu.

Šta vi mislite o Valeriji?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.