Ovog mladoženju ćete odmah zavoleti, pogledajte i zašto

Koner Kortni je trenutno najvoljeniji mladoženja na svetu.

Ponedeljak, 29.06.2015.

10:30

Izvor: B92

Default images
screenshoot/youtube

Podeli:

Nije strana činjenica da mladoženja pusti suzu kada vidi svoju dragu u venčanici, ali ovaj budući suprug se potpuno raspametio od plakanja! Kada se okrenuo i video svoju buduću ženu, Hanu, kako ide prema njemu u venčanici, nije mogao da zadrži suze. Sve bi bilo uobičajeno da su to bile obične suze, ali on se bukvalno zacenio od plakanja i jecanja od sreće.

screenshoot/youtube

"Kada sam je video, kao da mi je ceo život prošao pred očima. Inače dobro zadržavam emocije, ali kada sam video nju i njen osmeh nisam mogao a da ne zaplačem od sreće i ljubavi. Jednostavno sam želeo to da iskažem, i to je izašlo iz mene na taj način", rekao je Koner nakon što je video sa njegovog venčanja postao Internet senzacija.

Inače, video je snimila njegova mama, koja priznaje da ne može da prestane da ga gleda, a mlada kaže da je htelo srce da joj pukne kada je videla kako njen dragi jeca od sreće.

screenshot/youtube

"Govorila sam mu da će mu trebati maska sa kiseonikom kada je vidi. Nisam lagala, i nisam se šalila", kaže mama.

Pogledajte video zbog kojeg ga je zavoleo ceo svet:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.