Skinula je šminku, a fanovi ne prestaju da je vređaju: Evo kako im je odgovorila

Poznata blogerka i šminkerka Em Ford u poslednje vreme objavila je nekoliko selfija na kojima je pokazala lice bez trunke šminke. Budući da ima problematičnu kožu, njeni fanovi nisu bili oduševljeni kada su je videli...

Petak, 03.07.2015.

10:38

Izvor: B92

Default images
foto: screenshot

Podeli:

Budući da komentari uvreda ne prestaju da joj stižu, Em je odlučila da sa celim svetom podeli kroz kakvu muku prolazi.

Em je napravila video koji je za kratko vreme pogledalo preko milion ljudi. U videu je pokazala svoje lice bez šminke, ali je i podelila sa svima kakve je komentare dobila na račun problematične kože.

Em već duži period ima problem s kožom, pa su je uvredljivi komentari jako pogodili.

"Koža mi je postala problematična i šminka mi je postala jedini spas. Dugo sam se krila, a li sam se na kraju zapitala zašto“, pita se ona.

Dok su jedni vređali njen izgled, drugi su pisali kako je šminkanje jedno veliko obmanjivanje i da bi trebalo da bude zabranjeno.

Na kraju Em je uspela da pokaže kako je lepa , kako sašminkom tako i bez nje i čini nam se da će ovako i one najveće kritičare učiniti da se zapitaju za svoje postupke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.