Nećete verovati kako je porodica reagovala kada ga je videla bez brkova

Otac dvoje dece, 44-godišnji Amit iz Izraela, pristao je za potrebe snimanja reklame, da obrije 14 godina staru bradu. Reakcije njegove porodice bile su neverovatne. Jedni su ga prepoznali, drugi ne.

Sreda, 29.07.2015.

12:48

Izvor: Net.hr

Default images
foto: screenshot

Podeli:

“Deca i supruga Limor me nikada nisu videli bez brade. Pomalo se bojim njihove reakcije. Nikada nisam bio ovoliko nervozan.”, rekao je uoči brijanja Amit. Trenutak kada je skinuo toliko voljenu bradu opisao je šokantnim. Čak se i rasplakao, kad ju je skinuo sa lica.

“Prvih pet minuta šoka, potom gorko plakanje jedno pola sata, pa prihvatanje”, opisao je šta je osećao dok se brijao. Krenuo je u porodični dućan. Tamo je sreo sestru i majku. U prvom trenu nisu ga prepoznale, ali kada jesu, bilo je jasno šta žene misle o “novom” Amitu.

*ALT

Otac ga nije prepoznao. Mislio je kako mu je u dućan ušla još jedna mušterija. Razgovarali su o porculnskoj činijici, pogađajući se o ceni. Sve do jednog trenutka.

“Pre si bio impresivan, sada si zgodan”, rekao mu je otac.

Međutim, najlepše je usledilo na kraju. Amita je ćerka odmah prepoznala. Zagrlila je svog tatu koji joj se sada još više sviđao.

Supruga je bila izvan sebe: “Sad kad te gledam, poželela sam da te prevarim – s tobom!”, nasmejala se. Gledala je u njega sa nevericom. Zadovoljan reakcijama svojih najbližih, Amit je zaključio kako je to početak jednog novog poglavlja u njegovom životu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare