Ispovest Ronaldove ljubavnice: "Bila sam elitna prostitutka"

Slavu je stekla titulom “mis Butt” Brazil, kao i kada je izjavila da je bila Ronaldova ljubavnica te da je zarađivala i do 10 hiljada dolara na sat.

Petak, 14.08.2015.

10:57

Izvor: Dnevnik.hr

Default images
foto: Splash

Podeli:

Ona je Andresa Urač. Proslavljena mis BumBum Brazil priznala je sve detalje o svom životu i ljubavnicima u biografskoj knjizi 'I Died to Live'. Priznala je kako je radila kao elitna prostitutka koja je svoje usluge naplaćivala 10 hiljada dolara na sat.

Andresa je pobedila na takmičenju za najbolju zadnjicu na “Miss BumBum” izboru 2012., a izjavila je i kako je bila ljubavnica slavnog fudbalera Ronalda dok je on još bio u vezi s manekenkom Irinom Šajk.

*ALT

Kontroverzna Brazilka nedavno je završila u medijima i nakon što je skoro umrla na stolu nakon operacije zadnjice, a pre par dana izašle su i paparaco fotografije na kojima se zabavlja s devojkom Kamilom Vernagliom. Te fotografije su snimljene pre 2 godine, a tek su sada procurile u javnost.

Andresa je inače i majka jednog dečaka, te se u zadnje vreme potpuno promijenila, posvetila drugoj karijeri i Bogu.

U svojoj biografiji raspisala se o životu u luksuzu, prostituciji, ali i o tome kako je bila seksualno zlostavljana kao dete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.