Slabiji pol? Ona je dokaz da žene zaista mogu sve što i muškarci

Kejsi Katanzaro ima 25 godina, bavi se gimnastikom i prva je žena koja je uspela da se kvalifikuje u finale televizijske emisije "American Ninja Warrior".

Nedelja, 30.08.2015.

11:15

Izvor: 24sata

Default images
instagram/kacycatanzaro

Podeli:

Kejsi je visoka 150 cm i teška je 45 kilograma. Počela je da trenira gimnastiku u petoj godini, a za "American Ninja Warrior" se pripremala dve godine zajedno sa svojim dečkom Brentom Stefensonom, koji se takođe takmiči.

Svake godine prepreke u šou su sve teže, kaže Kejsi.

"Oni znaju da postajemo jači, dolaze novi početnici koji su jači nego ikad, a već smo savladali prepreke koje su nam postavili prošle godine. Zato nam nabacuju nove stvari", kaže Kejsi.

Pitanje koje se postavlja logično je da li su prepreke pravljene za muškarce i da li postoji neka koju ne može da se pređe bez obzira koliko trenira.

"Ja sam niska, pa ponekada tamo gde drugi takmičari mogu da dohvate šipku ja moram da skočim, otkačim se s jedne šipke i zakačim se za drugu. Ponekada moje telo nije dovoljno dugačko da bi dohvatila nešto", kaže Kejsi.

#HappyValentinesDay #NeverStopTraining #Momentum #RockClimbing #Bouldering #Sandy #Utah

A photo posted by kacycatanzaro (@kacycatanzaro) on

Pogledajte Kejsi:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.