Javite ako ste ga videli: Traži se prelepi Australijanac, otac njenog deteta

Francuskinja Natali Amot provela je odmor u Mululabi u Australiji ne sluteći da će ostati trudna sa zgodnim muškarcem kog je upoznala zadnji dan.

Utorak, 01.09.2015.

15:29

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Po povratku u Pariz saznala je da je trudna,a sada je odlučila da ga pronađe putem društvenih mreža.

“Zovem se Natali i iz Francuske sam. Danas snimam ovaj video jer mi je potrebna vaša pomoć. Pre tri meseca sam bila u Mululabi, divno sam se provela i upoznala divne ljude. Poslednje noći odmora bila sam na zabavi, srela sam zgodnog momka, bila je to za mene ljubav na prvi pogled. Proveli smo divnu noć. Sledećeg jutra sam se vratila u Pariz i izgubila papir sa njegovim brojem telefona, ne mogu nikako da stupim u kontakt sa njim“, rekla je Natali.

Poslednji novac koji je imala iskoristila je da se vrati na „mesto zločina“, a kako kaže, muškarac kog traži je visok 183cm, ima plave oči, plavu kosu i preplanuo ten.

Inače, ova mlada devojka nema porodicu i nikoga kraj sebe ko će joj pomoći, okrenula se društvenim mrežama u nadi da će pronaći ovog muškarca.

“Molim vas, pomozite mi. Podelite ovaj video, pokažite svojim prijateljima, nadam se da će i on videti ovo“, kaže ona i ističe da od oca neće ništa zahtevati već da bi jednostavno volela da ga pronađe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.