Ako ste mislili da su bliznakinje, prevarili ste se: Među njima je 10 godina i 100 kilometara razlike

Kažu da svako od nas ima dvojnika tamo negde u svetu ko toliko liči na nas da bi se moglo reći da ste blizanci. Upravo se to desilo u slučaju dve žene koje toliko liče da bi se moglo reći da su bliznakinje.

Sreda, 02.09.2015.

15:09

Izvor: Super žena

Default images
foto: screenshot/youtube

Podeli:

Pre nego što počnete da kujete teorije zavere da su davno izgubljene sestre bliznakinje razlika među njima je deset godina. Naime, tridesettrogodišnja Dženifer iz Teksasa bila je šokirana kada je pronašla dvadesettrogodišnju Amru iz Severne Karoline. Iako jako liče, zanimljivo je da se njih dve nikada nisu srele, a spojio ih je sajt “Twin Strangers”.

Upravo je to i svrha sajta putem kog se Dženifer zainteresovala da pronađe svoju dvojnicu. Ovoliku sličnost pak, nije očekivala.

Inače, ceo sajt je nastao kada je sličan slučaj isplivao u javnost. Žena poi menu Nijam Garnej je pronašla svoju “identičnu bliznakinju” čak u Italiji, pa je nakon toga pokrenula sajt u nadi da će pomoći i drugima da nađu svoje dvojnike.

“Bila sam fascinirana tom pričom, posebno jer su izjavile da imaju još sličnosti osim fizičkog izgleda. Pomislila sam da bi bilo zabavno pronaći nekog sa kim imam toliko sličnosti”, rekla je ona.

Nakon što je sajt pronašao njenu bliznakinju, usledio je šok broj dva. Sa sajta Twin Strangers ponudili su da joj organizuju put da upozna svoju bliznakinju. Njihov prvi susret bio je emotivan za obe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.