Razvela se u 37. godini i mislila je da nikada neće postati majka, a onda...

Mislila je da neće moći da nastavi normalnim životom.

Četvrtak, 03.09.2015.

12:11

Izvor: B92

Default images
twitter/HuffingtonPostBlog

Podeli:

Holandska novinarka 37-godišnja Trejsi Hamilton se posle 12 godina braka razvela od svog supruga i mislila je da je to kraj njenog sveta kao žene i majke. supružnici su shvatili da je ljubavi nestalo i da su samo jako dobri prijatelji, a rastali su se u veselju uz pivo i žellju da ostanu budu u dobrim odnosima.

"Mislila sam da će mi, ako budem slobodna, sve mogućnosti biti otvorene, ali uglavnom se sve svelo na to da sam sedela sama na balkonu, pila vino i pušila cigarete",objašnjava Trejsi za Huffington Post.

Kako bi pronašla sebe, otišla je u Kinu, ali se ni tamo nije ništa promenilo, pa se vratila u Holandiju gde je zatim i dobila otkaz. Imala je prijatelja, 50-godišnjeg Irca, koji ju je posavetovao da kontaktira kolege iz SAD i tako je našla posao.

U međuvremenu je počela da izlazi sa njim i da bude u nekoj vrsti veze. Onda se desilo nešto potpuno neočekivano - posle šest meseci zabavljanja ostala je trudna, noseći dečaka. Nakon osam meseci od porođaja, ona je opet ostala trudna i na svet donela devojčicu. Vrlo brzo čekala je i treće dete.

"Razvela sam se u 37. godini, a do 40-e sam ponovo bila udata, imam novinarsku karijeru, srećnog supruga i troje predivne dece", zaključila je Trejsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.