Bili su vereni 7 godina, a onda je on pobegao s jednom gošćom s venčanja

Mislili smo da se ovako nešto dešava samo na filmu, ali Mišel Jang (29) zaista je doživela da joj muž pobegne s jednom gošćom s venčanja. Doduše, nije to uradio na samom venčanju već tri meseca posle događaja, ali je čitava priča još gora ako se u obzir uzme činjenica da su Mišel i mladoženja Alan Hofman bili vereni dugh sedam godina i radilo se o ljubavi na prvi pogled.

Petak, 04.09.2015.

10:34

Izvor: B92

Default images
twitter/DailyMailUK

Podeli:

Mišel i Alan su se upoznali 2004. godine na sastanku naslepo i bila je to ljubav na prvi pogled. Veza im je brzo napredovala, savršeno su funkcionisali i ona je ubrzo počela da živi sa njim.

Jedanaest meseci nakon što su se upoznali, na Božić 2004. godine, Alan jju e zaprosio.

"Dao mi je nekoliko različitih kutijica, a u najmanjoj se nalazio prsten. Bila sam presrećna. Umalo da zaplačem kad sam videla prsten. Bila sam tak srećna da sam jedva čekala da se udam za njega", iskrena je Mišel.

Ipak, morala je da sačeka - i to dugih sedam godina. Venčanje je održano tek 2012. godine, a pozvali su 70 najbližih rođaka i prijateja. Mišel je imala predivnu haljinu i bila je presrećna. Mislila je da joj je to najsrećniji dan u životu i uopšte nije sumnjala da se među zvanicama nalazi žena koja će joj ubrzo rasturiti brak Gema Hedli.

"Dan je bio apsolutno savršen. Rekli smo naše zavete pred svim ljudima koji su nam bili bitni. Bila sam presrećna, ali primećivala sam da Alan stalno ide da priča sa kolegama, među kojima je bila i Gema, koja je sve vreme gledala u mene", iskrena je Mišel.

Pokušala je da odagna sve brige, ali nekoliko nedelja posle venčanja Alan se potpuno promenio. Nije ga više interesovao seks i postao je udaljen. Svega tri meseca je prošlo od svadbe kada se Alan vratio sa posla i priznao Mišel da je više ne voli i da gaji osećanja prema koleginici Gemi.

"Rekao je da među nama stvari nisu u redu i da dugo nisu bile u redu. Tvrdio je da se između njega i Geme ništa još nije desilo, ali da su pričali i da ona takođe gaji osećanja prema njemu. Želeo je da vidi gde će ga to dovesti", priča Mišel.

Iako joj se svet srušio, odlučila je da ne pravi nikakav skandal. Odselila se i podnela zahtev za razvod, a Alan i Gema su počeli da se viđaju. Danas, dve godine kasnije, njih dvoje su i dalje u srećnoj vezi, a Mišel i dalje čeka da joj papiri za razvod prođu i da postane slobodna žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.