Duet sa omiljenom pevačicom: Bolesni dečak svojom pesmom rasplakao svet

Malenom Džeremaji dijagnostikovan je težak oblik raka, međutim ovaj hrabri dečak ne gubi veru, a u borbi mu najviše pomaže jedna pesma...

Subota, 05.09.2015.

14:34

Izvor: B92

Default images
foto: screenshoot

Podeli:

Od kada mu je u maju ove godine dijagnostikovan rak, sedmogodišnjem Džeremaji Sakeru jedna pesma ne izbija iz glave. U pitanju je numera koju izvodi pevačica Rejčel Platen “Fight song”, a koja govori o nadi, borbi i novom životu.

“Nekada je pevao kada ima jake glavobolje, ali sada je pevuši svakog jutra, pre odlaska na spavanje i tokom primanja terapije”, rekao je dečakov tata Džeri Saker.

Znajući šta ova pesma predstavlja Džeremiji i koliko mu pomaže da istraje u borbi protiv galopirajućeg oblika raka mozga, koji mu je otkriven u četvrtom stadijumu, njegovi roditelji odlučili su da na društvenim mrežama kreiraju hešteg #RachelMeetJeremiah ne bi li dečak upoznao svoju omiljenu pevačicu.

Kada je putem Tvitera saznala za svog bolesnog obožavatelja, pevačica Rejčel Platen odlučila je da ga poseti u dečijoj bolnici u Los Anđelesu u kojoj se ovaj hrabri dečak leči.

Džeremajinoj sreći nije bilo kraja, a njih dvoje otpevali su pesmu “Fight song” zajedno. Pesma je uskoro postavljena na Jutjub kanal, a svi oni koji su je preslušali nisu mogli a da ne puste suzu, ali i da ne nabace osmeh na kraju videa.

Naime, kada su Džeremaja i Rejčel otpevali pesmu, u potpunosti usklađeni, kao da već godinama vežbaju i pevaju zajedno, Džeremaja je stidljivo pitao:

“Mogu li da ti postavim jedno pitanje?”
“Mogu li da dobijem tvoj autogram?”
Poslušajte kako zvuči ovaj neverovatan duet:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare