Zlostavljao ih u detinjstvu: Pronašle ga preko Fejsbuka i uradile mu ono čemu se najmanje nadao

Teri En, Danijel i Patrisija imale su teško detinjstvo sa očuhom koji ih je seksualno zlostavljao. Pronašle su ga posle 20 godine i privele pred lice pravde.

Utorak, 06.10.2015.

09:45

Izvor: Super žena

Default images
facebook/DanielMihalicMay

Podeli:

Džejms Loton uhapšen je u avionu na aerodromu "Hitrou" nakon što su sestre javile policiji da su ga locirale, posle čega je pedofil i silovatelj uhapšen i pritvoren.

Ove tri sestre su deset godina krile ovu užasnu tajnu jedna od druge. Kada su priznale jedna drugoj šta im se dogodilo, unajmile su privatnog detektiva koji im je pomogao da pronađu čoveka koji im je uništio detinjstva, a i živote.

“Džejms nam je oduzeo nevinost, uzeo najdragocenije godine života. Bile smo samo male devojčice, ali on je iskoristio priliku i na najgore seksualne načine nas uznemiravao. Još uvek nas progoni to što je Džejms uradio. Vraćaju nam se "flešbekovi" i činjenica da je u zatvoru je jedina pravda koju smo tražili”, rekla je najstarija sestra Danijel Mihalik-Mej (30).

Teri-An je navela kako je otkrila gde se Loton trenutno nalazi.

“Tražila sam ga na "Fejsbuku" i nisam mogla da verujem da živi u Bocvani u Africi sa novom ženom. Krv je počela da mi vri, nisam znala da li ima još dece i da li će i njih uznemiravati kao nas. Predstavila sam se lažno i započela konverzaciju sa njim. Nekako je uspeo da sazna ko stoji iza lažnog profila, a zatim mi se javio neki doktor koji mi je napisao da je Džejms mrtav”, istakla je Teri-An.

Sestre su prijavile policiji slučaj, a organi pravde su Lotona pratili tri godine, a zatim ga u martu ove godine uhapsili na "Hitrouu". Silovatelj je zaradio 12 godina zatvora zbog zlostavljanja tri sestre od 1993. do 1999. godine.

Loton je i ranije hapšen, tačnije 1999. godine zbog seksualnog uznemiravanja u rodnoj Irskoj, nakon čega je odležao tri godine u zatvoru.

“Pravda je spora, ali dostižna. Nadam se da će istrunuti u zatvoru i da će baciti ključ od njegove ćelije. On je najniže biće na svetu, samo ostaje nada da neće prići nijednom detetu više u životu”, zaključila je Teri-An.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare