Neverovatno iskustvo: Ostavio joj poruku od koje je zanemela, evo šta je pisalo

Nije verovala da u današnje vreme ljudi još uvek rade tako nešto.

Četvrtak, 26.11.2015.

15:52

Izvor: srbijadanas

Default images
twitter/naomilucking

Podeli:

Naomi Laking je bila u biblioteci, kada joj je prišao mladić držeći papir u rukama. Očigledno je bilo da je dečko posvetio tome određenu pažnju i da se zaista potrudio. On je ustvari pretočio nekadašnja udvaranja u 21. vek.

Nacrtao je ekran mobilnog telefona, sa sve ikonicom da je dobila "novu poruku". Zatim, kada se okrene strana, otvara se i poruka u kojoj je on poziva da idu zajedno na kafu.

Pored toga, stajala su i dva odgovora koje je ona mogla da odabere, jedan pozitivan ("Naravno, zašto da ne, život je kratak!") i jedan negativan (gde mu objašnjava kako ne može jer ima dečka).

Naomi se ipak odlučila za drugi odgovor, ali je bila i više nego oduševljena što se neko toliko potrudio. Ona je slikala poruku i postavila na Tviter, a dotičnom dečku napravila reklamu. S obzirom na to da prvo nije izbrisala njegov broj sa poruke, dobio je mnoge ponude da sa nekim drugim devojkama ode na kafu.

Izgleda njegov trug i nije bio uzaludan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare