Muškarci poludeli za ovom razvedenom ženom: Ona izlazi samo sa 20 godina mlađim od sebe

Paulina tvrdi da u braku nije bila srećna, a sad kad se razvela, ima druge prioritete.

Subota, 06.02.2016.

11:25

Izvor: B92

Muškarci poludeli za ovom razvedenom ženom: Ona izlazi samo sa 20 godina mlađim od sebe
Thinkstock

Podeli:

Pedesetpetogodišnja Paulina Jang iz Londona zaludela je muške korisnike servisa za upoznavanje partnera Tinder preko kojeg je upoznala veliki broj mladića. Paulina voli muškarce mlađe od nje i 20 godina, a sedmično izađe sa trojicom.

Nakon što se razvela, Paulina je odlučila da preuzme kontrolu nad svojim životom, a želja joj je da ostane večno mlada. S muškarcima odlazi u klubove gde popije piće i pleše, a nekada samo dogovori seks. Njeno telo je mišićavo, a to je postigla vežbanjem, redovna je učesnica triatlona i fitnes takmičenja.

Svog muža Malezijca upoznala je 1981. godine kada je bila studentkinja, zaljubila se i odlučila da se preseli u njegovu zemlju. Venčali su se 1984. godine. Ali, shvatila je da ta zemlja nije za nju.

"Bilo je veoma teško i osećala sam kao da sam se vratila unazad kroz vreme. Znala sam da su me ljudi komentarisali kada sam hodala ulicom. Borila sam se i s tim što sam morala ostaviti celu porodicu u Velikoj Britaniji", rekla je Paulina.

Rodila je dvojicu sinova Kranga i Atona i dok su odrastali svi su živeli u Singapuru, ali ona je bila duboko nesrećna.

"Izgubila sam svoj identitet jer sam bila samo supruga i majka", rekla je.

Uskoro je počela da vara muža sa muškarcem iz teretane, a on je to saznao iz njenog dnevnika. Razveli su se 2013. godine.

"Prvih nekoliko meseci bila sam uništena. Ali nakon nekoliko meseci, počela sam da izlazim i bila sam okružena prijateljima. Dobila sam veliki broj komplimenata i počela sam da se osećam dobro", prisetila se.

"Volim muškarce u 30-im godinama ili ranim 40-im, mada ako dobro izgledaju i inteligentni su, granica nije bitna, samo ona donja", kazala je.

Poručila je kako se nada da će druge razvedene žene naći inspiraciju u njoj i krenuti istim putem.

A weekend in Switzerland - Lausanne, Creux de Van and Lake Geneva! Awesome scenery and beautiful weather!

Posted by Pauline Yong on недеља 6. септембар 2015.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.