Bivša "Penthaus" ljubimica otkrila najveće seksualne tajne koje je imala sa slavnim muškarcima

U ekskluzivnom intervjuu za Dejli Mejl, Šejla Kenedi, bivša Penthaus ljubimica godine u osamdesetima, detaljno je opisala nevolje i iskušenja odrastanja 18-godišnje devojke u Penthaus vili i potpunu izloženost nega zvezdama u to vreme.

Subota, 06.02.2016.

13:32

Izvor: Kurir

Bivša
foto: Splash

Podeli:

Ona priča sve o svom nestabilnomn i kontrolišućem odnosu sa osnivačem Penthausa Bobom Gućioneom dok je živela u Penthaus vili sa Bobom i njegovom devojkom, bivšim bacačem Metsa Ronom darlingom, pevačem Engelbertom Hamperdinkom, glumcem Majkl Džej Foksom i frontmenom Gansa, Ekslom Rouzom.

Intervju je zaista fascinantan jer povlači zavesu sa nekih imena i otkriva zvezde kao ljude kao i njihova ponašanja kada misle da ne postoje posledice.

Ako vam se ne čita ceo intervju, prevešćemo vam neke delove koji su najšokantniji. Sada već 53-godišnja Šejla Kenedi govori o saksualno nasilnom ponašanju Eksla Rouza kada je otišla u njegov apartman posle koncerta.

Čim je ušla u kupatilo i videla lekove, kokain i alkohol - da će biti ružno.

Ipak, to je bio njen posao kao ljubimica godine da se zabavlja sa muzičarima, glumcima i sportistima. Sklonila je strahove u stranu i nastavila.
Ranije nije ni imala pojma ko je Eksl Rouz, ona je samo mislila da je divan kada ga je videla u klubu. Sada se zabavlja sa njim u njegovom apartmanu. Izgledalo je kao i sve ostalo u njenom životu - kao fantazija.

Ona tvrdi da je Eksl zgrabio za kosu, vukao je preko tepiha i snažno je bacio, glavom na dole na krevet. Zavezao joj je ruke iza leđa i imao seks sa njom. Kada je završio, izvinio joj se.

Iskustvo koje je imala sa Majklom Džej Foksom je nešto što smo svi manje više doživeli. I upravo to ga čini smešnim. I ne podrazumeva nikakvo vezivanje.

Bilo je to krajem 80-ih godina i Foks je bio na Menhetnu, snimao je film.

Upoznala ga je u klubu i kaže da je provela neverovatno vreme sa njim.
"Odlazili smo u klubove posle radnog vremena. Izbacili su nas iz kjednog mesta u 7 ujutru. On je tada rekao: Dođi kod mene.U to vreme mislim da je tek upoznao Trejsi koja je na kraju bila njegova žena. Rekla sam ok.

Šejla je bila neuobičajeno uzdržana o događajima koji su usledili rekavši samo da je ostala u njegovom apartmanu i da kada se ujutru probudila, glumac je otišao jer je imao hitan poziv.

Ona se seća:
"Ustala sam, a čekale su me stvari koje treba da obučem. Njegova trenerka, a zapravo mi je broj njegovih patika odgovarao. Bila je tu i majica. Obukla sam se, a kožnu garderobu od noćas sam stavila u torbu."

Kasnije tog dana primila je poziv od Majklocve sekretarice, do dan danas ne zna odakle mu njen broj, tražeći Majlove stvari nazad.

Rekla je:

"Bukvalno sam morala da odem i da mu odnesem stvari kod domara. Nikada ga više nisam videla."

#FlashbackFriday #nyc #petoftheyear #1983 #mansion #bobguccione #penthousemagazine

A photo posted by Sheila Kennedy (@sheila_bugs) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare