Ona je proglašena najlepšom devojčicom na svetu, a život joj se polako pretvara u pakao

Ruska devojčica Kristina Pimenova (10) iz Moskve se doselila u Los Anđeles gde je potpisala unosan ugovor sa agencijom LA Models, ali i pored tako rano ispunjenog sna, ona se susrela sa neprijatnostima i već je u centru pažnje.

Subota, 06.02.2016.

14:48

Izvor: 24sata

Ona je proglašena najlepšom devojčicom na svetu, a život joj se polako pretvara u pakao
Thinkstock

Podeli:

Slike malog supermodela povlače uznemiravajuće komentare na društvenim mrežama, te je njena majka kritikovana zbog toga što izbacuje "provokativne" fotografije na Fejsbuku.

Kristina, koja se bavi manekenstvom od treće i na pisti je već od četvrte godine, ima više od miliona pratilaca na Fejsbuku i preko milion na Instagramu.

Oba profila je kreirala njena mama Glikerija Pimenova, a na njima se neretko mogu vidite komentari sa seksualnom konotacijom, a manijaci su skloni i da komentarišu njene noge i da je na nazivaju "bejbe".

Prošle godine je njena majka odgovorila na brojne napade istakavši da su svi oni pedofili ako smatraju da je dete od 10 godina obučeno provokativno.

- Morate da razmišljate kao pedofil da bi u ovim slikama videli nešto seksualno, zato je vreme da posetite doktora - rekla Glikerija Pimenova.

Kristina je već u neverovatnom zaletu što se tiče karijere, jer je radila sa Robertom Kavalijem, a sarađivala je i sa kompanijama Dolće&Gabana, Armani i Beneton između ostalih.

Kolika se frka stvorila oko svega toga dokazuje još jedna stvar koju je ispričala Glikerija.

- Nekoliko godina ranije, postavila sam Kristininu sliku sa plaže na Maldivima kako grli tri igračke i smeje se. Držala je igračke ispred grudi i grlila ih i znate šta su bili komentari? "Oh, ona pokriva grudi zato što misli da ima šta da sakrije". Zamislite vi to! Smatram da takvi ljudi odmah moraju da odu do psihijatra - navela je Kristinina majka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.