Slika koja je zapalila internet: Očevi, nikada ne zaboravite da i majke imaju puno radno vreme

Muškarci nikada ne znaju celu priču svojih žena.

Četvrtak, 11.02.2016.

10:25

Izvor: srbijadanas

Slika koja je zapalila internet: Očevi, nikada ne zaboravite da i majke imaju puno radno vreme
foto: Thinkstock

Podeli:

Toni Ims nedavno je postao otac. Njegova verenica, Šarlota Speri brine o njihovom detetu, dok Toni odlazi na posao. Ponekad mu se desi da zaboravi kako izgleda i koliko je teško ''puno radno vreme majke''.

Kada je jednog dana došao sa posla, zatekao je svoju verenicu sa detetom na kauču, za vreme popodnevne dremke. Uslikao ih je i to objavio na Fejsbuku.

"Ponekad joj ne odajem dovoljno priznanje. Kada se uveče vratim kući, ona je umorna. U poslednje vreme sam razmišljao o tome šta to divna žena čini svakoga dana, dok sam ja na putu. Da li se izležava, dok je dete pred TV-om i gleda crtaće?

"Odgovor je NE. Kada ujutro odem na posao, ona je već budna. Gladna je, ali gladna je i naša beba. Međutim, uvek prvo jede beba! Nakon toga, moraju da joj se zamene pelene, otpeva pesmica da bi zaspala. Kada beba zaspi, Šarlot mora da opere prljave stvari, obriše prašinu sa dečjih igračaka.

Tada, beba se budi i opet je gladna. Čak iako još uvek nije ni doručkovala, Šarlot već pravi rućak za bebu.'

"Onda će se opet igrati sa njom. Sve čišćenje je uzalud, jer će ubrzo igračke biti svuda po kući. Dolazim umoran na posao i ljutim se jer je kuća u haosu, i kažem da mama ne čini ništa, čak iako je ona spala sa nogu samo da bi beba bila zdrava i srećna.

"Razmišljam o tome, da li su i ostali očevi svesni šta njihove žene rade, kada oni odu na posao. Poštujte majke svoje dece! Ona je veoma posebna osoba i daje sve kako bi ih odgajala. Volim moje dve uspavane bebe, oboje zaslužuju odmor."

Tonijeva inspirativna poruka već je podeljena preko 13.000 puta. Kako od muškaraca tako i od svih tih žena, koje žele da se o njihovom trudu zna, kak obi ih ljudi više cenili.

I sometimes don't give this woman the credit she is due, when I come from work she is always "tired" now it's me who has...

Posted by Tony Emms on Wednesday, January 27, 2016

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare