Trenutak magije: Počela je da se porađa na podu dnevne sobe, a nije ni slutila da je snima kamera

Fotograf Martin Bojs (35) bio je primoran da porodi svoju verenicu Holi kojoj je iznenada pukao vodenjak, a pored tog posla uspeo je i da usnimi njen porođaj.

Četvrtak, 11.02.2016.

15:05

Izvor: B92

Trenutak magije: Počela je da se porađa na podu dnevne sobe, a nije ni slutila da je snima kamera
foto: screenshot

Podeli:

On je spakovao unapred svoju aparaturu kako bi je poneo u bolnicu i uslikao trenutak kada mu verenica bude rađala prvo dete. Taj čin, ni sam ne zna kako, uspeo da usnimi, što ga je još više obradovalo.

Holi je u ranim jutarnjim časovima probudila svog verenika sa rečenicom da misli da beba stiže.

"Holi me je probudila oko 3.30 časova i panično mi rekla da misli da beba stiže. Mislili smo da ima još vremena do porođaja. Odmah sam počeo da pakujem stvari, pripremam auto, pripremam sve što je potrebno za bolnicu, telefonirao roditeljima, babicama. Pripremio sam aparaturu za fotografisanje i snimanje samog porođaja, ali kada sam sišao niz stepenice Holi se presavijala od bolova, paničila. Sve je nekako došlo mnogo brže nego što smo planirali. Holi je pala na pod dnevnog boravka i beba je počela da izlazi", rekao je Martin za "Dejli mejl".

Martinova mama Poli je došla brzinom svetlosti, pozvala babicu koja je preko telefona navodila Martina šta da radi i kako da pomogne svojoj verenici.

"Skupio sam snagu i nakon samo nekoliko minuta, beba mi je bila u rukama. Prvih 10 sekundi nije ispuštala nikakve zvuke, ali kada smo je stavili na Holine grudi, odmah je počela da plače. U tom trenutku nam je pao kamen sa srca. Presrećni smo", dodao je fotograf.

Kada se sve završilo, ponosan tata je shvatio da je kamera bila uključena i da je sami proces porođaja snimio. Ubrzo nakom samog porođaja, babice su stigle da provere bebu i majku i uvere se da je sve u redu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare