Uništili su je droga i alkohol: Svi su je odbacili, ali ona se vratila i izgleda sjajno

Povratak poznate glumice!

Utorak, 28.06.2016.

23:30

Izvor: srbijadanas

Default images

Podeli:

Nikada nije lako posmatrati omiljene i uspešne glumce i pevače kako se muče sa teretom slave.

Tokom godina, bili smo svedoci nekoliko slučaja gde su mnoge zvezde dotakle dno. Možda tim zvezdama najteže i pada što se njihov pad odvija pred očima javnosti, gde ih mnogi osuđuju, čak se i raduju.

Sećate li se vremena kada je bukvalno sve što bi Lindsi Lohan uradila dospelo na naslovnu stranu?

Mlada zvezda, koja je imala blistavu budućnost ispred sebe, se uništila pred medijskom lupom i svi su imali mišljenje povodom nje i njenih postupaka.

Međutim, nove fotografije glumice su se pojavile i čini se da se trudi da svoj život vrati na pravi put

Lindsi Lohan i njen put ka slavi je počeo nakon što se pojavila u rimejku čuvenog filma "Zamka za roditelje".

Do 2004. godine, bila je na vrhuncu slave i jedna od najpopularnijih mladih glumica. Međutim, nakon niza uspešnih filmova, Lohanova je počela da oseća teret slave i Holivuda i greške su krenule da se nižu jedna za drugom.

2007. godine je uhapšena, jer je vozila pod dejstvom alkohola i pronađen je kod nje i kokain. Samo nekoliko meseci nakon njenog prvog hapšenja, opet je imala obračun sa policijom, ali su tada kod nje pronađene razne vrste narkotika.

Narednih nekoliko godina Lindsi je bila u vrtlogu alkohola i droge. Nije se pojavljivala ili je kasnila na svoja saslušanja na sudu, a dolazila je i pod dejstvom alkohola.

Do 2013. glumica je 6 puta bila na rehabilitaciji i sve gore je izgledala i ljudi su krenuli da se brinu za njeno zdravlje.

Međutim, ako su njene novije slike merilo, čini se da se glumica vraća na staro, sudeći po njenom osveženom i zdravom izgledu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare