Imala je 120 kilograma: Za samo 9 meseci smršala je 50, evo i kako

Prodavačica iz Australiji Kejt Vrajter za samo devet meseci izgubila je čak 50 kilograma i to bez pomoći hirurga.

Utorak, 19.07.2016.

15:33

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Pošto je upoznala tri godine starijeg verenika Nika Džonsa, Kejt (25) počela je da se goji. Njih dvoje su volili da brzu hranu i veoma je vaga pokazivala 120 kilograma.

Kejt je u to vreme redovno dvaputa večerala, jednom je naručivala iz fast fuda, a drugi put ono što si je pripremila kod kuće.

Međutim, kilogrami nisu bili jedini problem s kojim se borila, ubrzo je počela da oseća i zdravstvene probleme - oticali su joj zblobovi, bolela su je leđa i donela je odluku da mora da smrša.

Prvi koraci bili su da smanji unosa kalorija i rigorozno vežba. Uspela je da smrša za čak pet konfekcijskih brojeva.

Pošto se prepolovila, odlučila je da promeni i posao. Nastavila je školovanje i zaposlila se kao učiteljica.
"Uvek sam volela hranu, nikad nisam bila mršavica, i u školi sam bila bucmasta. Moja je mama dobro kuvala i uživala sam u njenim jelima, a nakon što sam upoznala Nika sve se pogoršalo. Zajedno smo jeli sklupčani na kauču ispred televizora", opisala je.

Dodala je da su često izlazili, a ona je redovito pila alkohol. Višak kilograma nije joj smetao dok nije počela da oseća zdravstvene probleme.

Prvo je smanjila kalorije, a kad je počela da mršavi počela je i da vežba.

"Svu masnu hranu najpre sam zamenila povrćem, a potom sam krenula sa svakodnevnim vežbanjem. Nakon devet mjeseci imala sam 65 kilograma i nosila konfekcijski broj 38", ispričala je.

Danas je fitnes fanatik, koji vežba svaki dan po dva sata.
"Kad me vide ljudi pomisle da sam bila na operaciji, a nisam. Želim da inspirišem druge žene da krenu mojim putem i dovedu svoje telo u red, jer ako sam ja uspela, uspeće svatko. Prilično je jednostavno, treba jesti manje i zdravije, a vežbati više", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare